​✔ ​ Professionelle og imødekommende vagter

​✔ ​ Over 10 års erfaring med vagtarbejde

​ Smilet som konfliktløser

KONTAKT OS

Om KlikSecurity & KlikSecurity Event

​Vi har gjort det smart for vores kunder – og samlet to firmaer på én matrikel.

KlikSecurity er det autoriserede vagt- og sikkerhedsfirma, mens KlikSecurity Event er skabt med fokus på arrangementer, hvor der ikke er behov for autoriserede sikkerhedsvagter.​

Vi varetager alle opgaver inden for vagtordninger og sikkerhed og er blandt de førende aktører på markedet.

Sikkerhedsvagter med speciale i eventsikkerhedSom sikkerhedsfirma har vi specialiseret os i eventsikkerhed, og med en enorm viden og stor erfaring på området spænder vores kompetencer bredt – lige fra det lille private arrangement til de største fodboldevents og festivaler i landet.

Specialopgaver

Med over 220 sikkerhedsvagter og eventvagter tilknyttet kan vi løse enhver opgave inden for vores felt. Vi tilbyder også livvagter og er rustede til diverse specialopgaver.

​Smilet som konfliktløser

Hos KlikSecurity og KlikSecurity Event mener vi, at der er opstået et udpræget behov for at kunne kæde service og vagtarbejde sammen. Derfor har vi stort fokus på netop denne del af arbejdet.

Vores filosofi bygger på, at smilet kan løse de fleste konflikter. Derfor bruger vi meget tid i vores sikkerhedsfirma på at undervise enhver sikkerhedsvagt i konflikthåndtering og service, hvorfor vi sørger for, at vores ansatte altid er veltalende, servicemindede og ikke mindst imødekommende.

En sikkerhedsvagt fra KlikSecurity arbejder ligeledes ud fra en konfliktnedtrappende tilgang og skaber på denne måde de bedste oplevelser for en lang række kunder.

Kontakt os for at høre mere ved at ringe til os på telefon
31 25 50 26 eller send os en mail på info@kliksecurity.dk.​

Har du spørgsmål?

Send os en besked her. Vi vender tilbage hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt